Редакционният екип на Actualno.com представя краткия преглед на печата, посветен на акцентите

...
Редакционният екип на Actualno.com представя краткия преглед на печата, посветен на акцентите
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 23 януари

Редакционният екип на Actualno.com представя късия обзор на печата, отдаден на акцентите от вестниците, за днешния 24 януари, петък.
" 24 часа "
Майки подали ядосани сигнал за това по какъв начин учебник коментира на деветокласници по какъв начин да дишат лепило. Нещата били показани образно и обяснени научно. Разбира се, за яд си е - единствено дето лепилото от дълго време е на опашката на вероятни опиати, които стартират да се вземат долу-горе от тази възраст.
" Труд "
Вестникът е посветил дълъг материал за това по какъв начин избрани хранителни добавки дават обещание да излекуват де що има заболявания единствено за 28 дни. После създали инспекция и видели, че те нямат даже нужните регистрации. Сякаш тези хранителни добавки, които имат, лекуват нещо...Но нищо де, значимо е разнообразни псевдо бизнеси, разчитащи на наивността на хората, да вървят. 
" Монитор "
Пиенето на бира усъвършенства паметта, написа " Монитор ", цитирайки от Онези изследвания, които са за необятна медийна простор потребност и общо взето имат нещо общо с следствието на " Труд ". Подобряването на паметта ставало поради избрани горчиви киселини, които правили нещо си там и ето на - помниш повече. Не се споделя единствено дали след 4-тата или 5-тата бира паметта се усъвършенства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР